Inschrijven

Al een goed gevoel gekregen bij onze opvang?

En wil jij je kind inschrijven bij Kinderopvang Texel? Bel of mail ons voor een afspraak. Dan kunnen we al jouw vragen beantwoorden en vrijblijvend een rondleiding geven

 tel: 0222-365400

Image

Maatwerk

Allerlei vormen van opvang zijn mogelijk naast de standaard blokken die je kunt afnemen.
Voor maatwerk hanteren wij een hoger uurtarief. Meer informatie hierover kun je vragen tijdens de vrijblijvende rondleiding of per e-mail.

Standaard dagdelen.

Heb je opvang nodig op vaste dagdelen, dan is dit de voordeligste keuze.
Binnen de standaard dagdelen is veel variatie mogelijk, bijvoorbeeld een hele dag en een middag, drie middagen of ochtenden enzovoort.

Wachtlijsten

Zoals wellicht bekend vanuit de media, is de landelijke tendens dat opvangplaatsen schaars zijn. Ook bij ons is dit helaas steeds meer aan de orde, waardoor we werken met wachtlijsten. De opvangmogelijkheden voor de groepen in Den Burg, leeftijd 0-4 zijn zeer gering. Naast Den Burg, hebben wij ook vestigingen in diverse dorpen, waaronder onze nieuw geopende locatie in Oosterend. Deze locatie biedt plek aan kinderen van 0-4 jaar en heeft op dit moment nog plaatsen beschikbaar. Een ander alternatief is onze locatie in De Cocksdorp. Bel ons en informeer naar de mogelijkheden. Wij leiden je daar graag rond op locatie. 

Medewerkers De Krim

De Krim en Kinderopvang Texel zijn per 1 juli 2020 een partnerschap aangegaan, waarmee De Krim haar medewerkers ondersteunt om werk en de zorg voor hun kinderen goed te kunnen combineren. Werkt één van jullie bij De Krim en komt jullie kind bij ons op de opvang, dan komen jullie in aanmerking voor deze regeling. In dat geval willen we jullie vragen dit bij onze medewerkers van de planning te melden, zodat zij jullie hierover nader kunnen informeren.

 

De medewerkers van de planning zijn te bereiken per e-mail:  of telefoon: 0222-365400. Wij helpen jullie graag.

Download de infosheet

Download hier de algemene voorwaarden en brochure van Kinderopvang Texel

ontwerp & techniek: WEBJONGENS

Contactgegevens

Olmenhoeve 
Drijverstraat 1a
Tel 0222-322088

De Woelige Hoek
Keesomlaan 13
Tel 0222-365400