Buitenschoolse opvang

Even lekker helemaal niks.

Wat is er fijner voor je kind dan na een drukke schooldag relaxen met leeftijdsgenoten? Dat is precies wat je kind kan doen bij onze BSO. Gezelligheid en ontspanning staan voorop. Je kind mag zelf kiezen waar het zin in heeft. Buiten spelen, een spannend spel doen, een gezamenlijke activiteit, of even rustig lezen.

Image

Samen toffe dingen bedenken en doen

Zeg het maar: een potje voetballen, een workshop, koekjes bakken, samen hutten bouwen of een uitstapje naar het park of de speeltuin. Onze leidsters bruisen van de ideeën. Er is altijd iets leuks te beleven dat past bij jouw kind.

 

Lekker naar buiten

Na een lange schooldag is het heerlijk bij ons buiten. Daar is alle ruimte om te rennen, te klimmen en lekker te kletsen. Frisse lucht, de wind door je haren en je vergeet voor even dat er ook zoiets als taal en rekenen bestaat. De buitenlucht geeft direct energie om nieuwe dingen te ontdekken.

Rustig lezen, knutselen of gewoon even chillen

Leest je kind liever een leuk boek, wil hij op creatief avontuur met vingerverf of heeft hij zin om te chillen, dan zoekt hij gewoon een rustige hoek op. Ga je gang! Zo'n rustmoment is ook fijn om samen met een leidster of vriendje de dag door te nemen en leuke verhalen uit te wisselen.

Download hier de algemene voorwaarden en brochure van Kinderopvang Texel

ontwerp & techniek: WEBJONGENS

Contactgegevens

Olmenhoeve 
Drijverstraat 1a
Tel 0222-322088

De Woelige Hoek
Keesomlaan 13
Tel 0222-365400