Ons team

Als je de Olmenhoeve binnenstapt, kun je terugvallen op een professioneel team, waarbij jouw kind in goede handen is. Elke leidster op de Olmenhoeve is een pedagogisch medewerker die zich goed kan verplaatsen in de belevingswereld van zowel baby’s, dreumesen, peuters, kleuters als tieners.
Samen vormen we een sterk en enthousiast team, dat met elkaar zorgt voor veiligheid, geborgenheid en een vast dagritme voor jouw kind.

Image

Sarah

Hallo, mijn naam is Sarah Bruin. Ik ben geboren op Texel maar als klein meisje naar de overkant verhuist. Ik heb de opleiding onderwijsassistent niveau 4 gedaan in Alkmaar, waar ik ook woonde. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik het erg leuk vind om met kinderen te werken. Ik woon nu sinds 2016 weer vast op Texel. Ik heb naar volle tevredenheid eerst werkte bij een hotel maar sinds kort werk ik bij  de Olmenhoeve. Waar ze nieuwe leidsters nodig hadden. Ik heb deze kans met beide handen aangepakt en ga samen met jullie kinderen er een leuke tijd van maken op de bso en de groepen waar ik inval.

Saskia

Mijn naam is Saskia van der Vis. Inmiddels ben ik niet meer woonachtig op Texel maar in Den Helder. Sinds oktober 2019 hebben wij een dochter Bo. Ik werk met veel plezier bij De Olmenhoeve. Dat de kinderen stuk voor stuk uniek zijn en je elke dag weer kunnen verrassen met hun fantasieën en gedachtes maakt dat het werk elke dag weer anders is. Ik ben blij dat wij als leidsters jullie kind mogen zien opgroeien tot vrolijke, zelfstandige kleuters die klaar zijn om naar de basisschool te gaan.

Simone

Ik ben Simone Blauw. Op het moment woon ik in de Waal. Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 behaald. Ik ben bij de Olmenhoeve terecht gekomen omdat ik er drie jaar stage heb gelopen. Ik ben dan ook erg blij dat ik daarna de mogelijkheid had om er te blijven. Wat het werken met kinderen voor mij zo leuk maakt is; dat Ieder kind uniek is en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder, mooi en elke dag anders. De kinderen zien opgroeien en zelfstandig worden is dan ook fantastisch om te zien en dat wij daar een handje bij kunnen helpen is dan ook een grote eer. Ook de liefde die je er voor terug krijgt is het allerleukste van het vak. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig bij ons voelen, zich kunnen ontwikkelen en het naar hun zin hebben! Want dan geniet ik ook als leidster.

Lucie

Mijn naam is Lucie Burgman. Samen met mijn vriend Richard en dochter Fien woon ik in De Koog. Na mijn opleiding (SPW-MMZ) heb ik als persoonlijk begeleider op het Maartenhuis gewerkt. Na 10 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging in mijn leven. Deze heb ik gevonden binnen de Olmenhoeve. Waar ik mag gaan werken bij de Sommeltjes op de Drijverstraat en de Kabouters op de Woelige hoek.  Ik kijk er enorm naar uit om met uw kind(jes) te mogen werken. Ieder mens(je) is uniek en heeft zijn eigen ontwikkelings-pad en dat zal voor veel afwisseling in mijn werk gaan zorgen. 

Linda

Ik ben Linda Dijk. Ik bengeboren in Amsterdam waar ik een aantal jaar heb gewoond. Uiteindelijk verhuisd naar Nieuw-Vennep. In 2013 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker niveau 4 behaald. In 2016 ben ik op Texel komen wonen, ik woon samen met mijn vriend (Chris) en dochter June in Den Burg. Ik vind het fijn om kinderen te begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling. Werken met kinderen is erg gezellig en geen dag is hetzelfde. Ik vind het belangrijk er voor te zorgen dat de kinderen zich veilig voelen en een fijne dag hebben.

Stefanie

Ik ben Stefanie de Wit. Ik ben woonachtig in den Burg. Binnen de Olmenhoeve kun je mij vinden op de peutergroep in den Burg. Het werken met peuters is mijn passie. Om ze te mogen helpen in deze prille begin fase van hun leven en te genieten van al hun rijke fantasieën vind ik ontzettend leuk! Naast deze passie reis ik zelf ontzettend graag! De wereld ontdekken en genieten van alle mooie culturen om ons heen. In het werken met kinderen vind ik het belangrijk dat de kinderen bij ons genieten, zich thuis voelen en zich bij ons kunnen ontwikkelen. Als de kinderen genieten, dan geniet ik ook!

Puck

Hoi mijn naam is Puck Witte, ik ben geboren en getogen op texel. Ik zit nu in me eerste jaar van de opleiding werkend leren voor pedagogisch medewerker niveau 3 op het horizon college in alkmaar. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik al sinds kleins af aan dol ben op kinderen dus dit mij de beste keuze leek om van mijn passie me werk te maken. Ik werk op de peutergroep de Reuzen en de elfjes groep. Deze afwisseling vind ik heel fijn, omdat je veel verschillende leeftijden heb. Ik heb het ontzettend naar me zin en hoop nog veel meer te leren.

Petra

Ik ben Petra Commijs. Samen met Frank en onze 2 dochters Anne en Sara wonen wij in Den Burg. Na mijn opleiding in Hoorn, ben ik weer terug naar Texel gegaan. Vanaf 1994 ben ik werkzaam in de peuter / kinderopvang, dit doe ik nog steeds met heel veel plezier, nu alweer een aantal jaren bij kinderopvang “Olmenhoeve" waar ik werkzaam ben op de peutergroep de “Olmpjes” en in de vakanties op de BSO. Het werken met kinderen is gewoon heel leuk, elk kind ontwikkeld Het is belangrijk dat de ouders, maar vooral de kinderen zich thuis voelen, ieder zich weer op zijn eigen manier en om daarbij een stukje aan bij te kunnen dragen , is mooi om te doen. In mijn vrije tijd wandel en zwem ik graag, breng graag tijd door met mijn familie  en vind het leuk om met vriendinnen of collega’s af te spreken.

Othilde

Mijn naam is Othilde Vlaming. Samen met mijn vriend Ralph heb ik twee zoons Max & Niki en wonen wij in Den Burg. Ik werk met veel plezier bij de Olmenhoeve. Het werken met kinderen zit in mijn bloed. De kinderen kunnen begeleiden en steunen bij hun eigen ontwikkeling vind ik dankbaar werk. Samen knuffelen, spelen, lachen en huilen. Geen dag is het zelfde, dat maakt het erg afwisselend en uitdagend.

Lisette

Ik ben Lisette van Beek. Ik werk sinds 2010 bij De Olmenhoeve. Met mijn man Jeroen en onze 3 kinderen woon ik in De Koog. Het werken bij De Olmenhoeve doe ik met veel plezier, door het contact met en het vertrouwen van de ouders en natuurlijk het verzorgen van de kinderen. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik voorleescoördinator, om het voorlezen van de kinderen te stimuleren. Ook zit ik regelmatig op kantoor voor de planning. 

Marleen

Ik ben Marleen Keijser. Samen met mijn man Ricardo en zoon Stan woon ik in Den Burg, mijn oudste twee kinderen wonen en studeren in Groningen en Amsterdam. In 2005 ben ik samen met Janine Kinderopvang Olmenhoeve gestart. Kinderopvang is een enerverende wereld, elk jaar nieuwe regels en wetgeving en elke dag nieuwe uitdagingen. Ik vertaal alle uitdagingen in nieuw beleid en mogelijkheden. iedere dag is er één vol gezelligheid, met de kinderen maar zeker ook met alle collega’s onderling.

Gretha

Ik Ben Gretha Bruin, ik werk van  maandag tot en met donderdag op de kaboutergroep locatie de woelige hoek In 1996 Ben ik begonnen met  werken op de peuterklas en in 2008 overgestapt naar kinderdagverblijf Olmenhoeve. Ik vind het erg leuk werk , de ontwikkeling van baby tot peuter te zien ontwikkelen is natuurlijk prachtig. Zelf heb ik al volwassen kinderen die allemaal hun eigen weg volgen.

Mara

Mijn naam is Mara Huizinga. Samen met mijn vriend Pascal en dochtertje Fenn woon ik in Oudeschild. Van kleins af aan heb ik gezegd dat ik wilde werken met kinderen en dat is dus ook een van de redenen dat ik de opleiding Pedagogisch Medewerker ben gaan doen en nu werkzaam ben bij de Olmenhoeve. Het leuke aan dit werk is het van dichtbij mee maken van de ontwikkeling van de kinderen en deze met je eigen creativiteit kan stimuleren, maar ook de liefde die je van de kinderen krijgt. Geen dag is hetzelfde als je in de kinderopvang werkt! 

Sanne

Mijn naam is Sanne Graaf. Ik woon in Den Burg. Afgelopen jaar heb ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond waarbij ik stage liep bij de Olmenhoeve en ben nu werkzaam (vooral) op de kabouter groep. Ook doe ik de zaterdagopvang. Ik kijk ernaar uit om de komende jaren gezellig met mijn collega s te werken en alle kindjes zie opgroeien bij de  Olmenhoeve.

Rozanne

Ik ben Rozanne Dubbelt. Ik woon samen met mijn man Niels en onze kinderen Julia ,Mila en Lenn in Den Burg. In mijn vrijetijd ga ik er graag op uit met mijn gezin of met vriendinnen, uiteten, bioscoop, een festival of naar het strand. Maar ik kan ook genieten van een rustig dagje thuis. Inmiddels werk ik alweer heel wat jaren bij de Olmenhoeve, maar ik blijf het leuk vinden om te zien hoe ieder kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt en ieder zijn eigen karaktertje heeft.

Sascha

Mijn naam is Sascha Vlaming. Ik woon in Den Burg. In 2015 ben ik gestart met het werkend leren traject bij de Olmenhoeve. Nadat ik mijn diploma heb gehaald ben ik full time op de groep gaan werken. Ik werk met heel veel plezier op de kaboutergroep, maar je zal kan mij soms ook op anderen groepen tegen komen. Het werken bij De Olmenhoeve vind ik heel erg leuk omdat geen dag het zelfde is en de kinderen geweldig zijn. Kinderen blijven mij verassen.

Suze

Hoi ik ben Suze Witvliet. Ik woon in Oudeschild. Vanaf kleins af aan wilde ik graag met kinderen werken dat is ook de reden waarom ik nu de opleiding doe tot pedagogisch medewerker. Omdat geen dag het zelfde is vind ik dit werk erg leuk. Op dit moment werk ik bij de sommeltjes 3 dagen per week dit doe ik met alle plezier.

Yessica

Mijn naam is Yessica. Samen met mijn zoontjes Teun & Sam en partner Lars woon ik in Den Burg. Naast het leuke werk op de groep werk ik ook op kantoor en thuis als grafisch vormgever. Ik vind het ontzettend leuk om mijn werk te combineren. Creatief bezig zijn en kinderen gaan vaak goed samen. Ik sta voornamelijk op de bso maar ben ook inval op de andere groepen, elke dag is anders met de kinderen! Daarom vind ik mijn werk ontzettend leuk!

Susan

Hallo ik ben Susan Schiphorst. Ik ben woonachtig in Den Burg samen met mijn man en dochter. Ik ben sinds september 2019 werkzaam bij de Olmenhoeve. Ik ben vooral werkzaam op kantoor, waar ik word ingewerkt om in 2021 de taken van Janine over te gaan nemen. Na een hele tijd in het onderwijs werkzaam te zijn geweest een hele andere uitdaging!. Ik vind het ontzettend leuk werk, met een heel leuk team om me heen. En toch nog in de buurt van kinderen.

Yanneke

Ik ben Yanneke de Porto,Ik woon samen met mijn vriend Niels en zoontje Cas in Oudeschild. Van jongs af aan leek het werken met kinderen mij al ontzettend leuk. Om dan van je hobby je beroep te mogen maken is dan toch geweldig. Elke dag genieten van al die lieve glimlachjes en alle pret van de kinderen, is gewoon een feestje! Naast het werken met kinderen hou ik heel erg van koken en bakken.

Evelien

Mijn naam is Evelien Gieze. In 2013 heb ik mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond aan de HvA (Hogeschool van Amsterdam). Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij bureau jeugdzorg. Ik kwam erachter dat ik liever op de groep sta en interactief bezig ben met de kinderen. Jullie zullen mij voornamelijk tegenkomen op de BSO. Buiten het werk om ben ik gek op reizen, muziek, sporten en leuke dingen ondernemen met vrienden en familie. 

Sara

Mijn naam is Sara Erne. Ik woon sinds april 2019 samen met mijn vriend in Haarlem. Ik heb ervoor gekozen om 2/3 dagen op Texel te blijven werken en de andere dagen van de week op een kinderdagverblijf in Haarlem. De afwisseling tussen beide werkplekken is erg leerzaam, leuk en interessant. Ik ben voornamelijk werkzaam op de BSO, maar val ook in op andere groepen. Ik heb het erg naar mijn zin bij de Olmenhoeve en vind het leuk om bij te dragen aan de ontwikkeling van de kinderen.  In 2012 heb ik mijn diploma SPW niveau 4 gehaald. En ik heb bijna de studie HBO Sportmanagement afgerond. In mijn vrije tijd doe ik aan voetbal en leuke dingen doen met mijn vriendinnen zoals shoppen en uiteten.

Marike

Ik ben Marike Westerlaken. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Den Burg. Ik ben in 2016 bij de Olmenhoeve komen werken om mij vooral bezig te houden met de administratie. Bel je naar kantoor, dan is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt.

Melanie

Ik  ben Melanie Kaan. Ik woon in Den Burg. In 2008 heb ik de opleiding Pedagogiek afgerond in Amsterdam. Daarna heb ik 4 jaar op een BSO in Amsterdam gewerkt, vooral met kleuters. Ondanks dat ik het daar erg naar mijn zin had, trok het eiland toch weer. Nog voordat ik goed en wel verhuisd was kwam de peuterspeelzaal op mijn pad. Waar ik nu al weer sinds 2012 drie ochtenden in De Koog en twee in Oudeschild werk. In 2016 kwam daar een nieuwe uitdaging bij, de BSO op de Woelige Hoek. Door de combinatie werken met peuters en kinderen op de BSO maak je heel veel verschillende ontwikkelingsfases mee en dat vind ik ontzettend leuk.

Desiree

Mijn naam is Desirée Krijthe. Ik werk sinds 2016 bij De Olmenhoeve. Samen met mijn vriend en zoontje woon in De Cocksdorp. Wat ik leuk vind aan het werken in de kinderopvang is het volgen van de ontwikkeling van de kinderen en dat alle kinderen heel verschillend zijn. Zo wordt het nooit saai.

Olivia

Ik ben Olivia Kikkert en ben voor vele ouders een bekend gezicht! In 2011 ben ik begonnen bij de Olmenhoeve, in 2017 ben ik samen met mijn man en ons zoontje van (toen) 6 weken oud naar Aruba verhuisd voor 4 jaar.Op Aruba heb ik 1.5jaar ervaring opgedaan in de kinderopvang. Wij (mijn partner, zoon, dochter en ik) wonen nu in Den Burg en zijn weer helemaal gesetteld. Begin juni (2021) kon ik weer terecht bij de Olmenhoeve want met kinderen werken vind ik het allerleukst. Ik vind het erg leuk om jullie kind(eren) te mogen ontmoeten en ze helpen om hun eigen 'ik' te mogen ontwikkelen.

Sterre

Ik ben Sterre Hooijschuur, Ik woon in den Burg. In 2020 heb ik mijn diploma gehaald voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik vind het super leuk om met kinderen te werken en ze te stimuleren in de ontwikkeling. Mij gaan jullie voornamelijk tegen komen in De Cocksdorp.

Marieke

Ik ben Marieke de Vries. Ik woon samen met Barry en onze 3 kinderen in Den Burg.  Na de opleiding SPW heb ik Pedagogiek gestudeerd in Amsterdam en heb hier ook enige tijd gewerkt. Texel bleef echter trekken en dus ben ik weer teruggekomen naar ons mooie eiland. Sinds 2007 heb ik op verschillende groepen in de kinderopvang gewerkt en in 2015 ben ik begonnen bij de Olmenhoeve. Ik werk 3 dagen in de week met veel plezier op de Kaboutergroep, Bso de Buren en kantoor.

Melissa

Mijn naam is Melissa Otten. Ik heb de opleiding Pedagogisch werker gevolgd. In 2015 ben ik na het behalen van mijn diploma meteen in dienst bij de Olmenhoeve gekomen. Ik werk als leidster op se bso van Oudeschild en als inval op alle groepen. Hierdoor kom ik met alle leeftijdscategorieën in aanraking en maakt het werken bij de Olmenhoeve voor mij extra gevarieerd.. Ik vind de band die je met de kinderen opbouwt en het mogen volgen en stimuleren van hun ontwikkeling bijzonder. En daardoor is het elke dag weer leuk om naar het werk en de kinderen te gaan!

Lyda

Ik ben Lyda van der Zwaag. Ik geboren op Texel. In Den Helder heb ik mijn SPW3 diploma behaald. Daarna ben ik verhuisd naar Alkmaar en heb daar ruim 8 jaar gewerkt  als leidster bij verschillende kinderdagverblijven. Wij zijn als gezin, mijn man en mijn dochter Luna, in januari 2012 terug naar het mooie eiland Texel verhuisd, waar we ons meteen weer thuis voelde. In 2015 werd onze dochter Lindsey geboren. Sinds 2013 werk ik op de Olmenhoeve en heb het ontzettend naar mijn zin. Ik vind het super leuk om de ontwikkeling van baby tot peuter mee te mogen maken en ze hierin te verzorgen en te begeleiden. Ieder kind is uniek en zo is elke dag weer anders. Ik vind het heerlijk om met kinderen activiteiten te doen zoals knutselen, voor te lezen, liedjes zingen of gewoon een gezellig kletspraatje te houden.

Kerstin

Ik ben Kerstin van der Gracht. Ik woon in Den Burg.  Naast dat ik al een tijd bij de Olmenhoeve werk, vind ik het ook erg leuk om van alles te ondernemen met vriendinnen in het weekend. Hoe leuk is het om in de ochtend uit je bed te stappen en vervolgens naar je werk toe te gaan, en een hele dag kleintjes mag verzorgen en de ouderen kinderen spelenderwijs iets bij te brengen?! Het werk maakt het zo ontzettend leuk omdat elke dag anders is. Ik geniet van alle kleine dingen, bijvoorbeeld een kindje wat een leuke grappige uitspraak doet, of dat zij je zomaar even uit het niets een knuffel wilt geven. Het is ook erg bijzonder dat je getuige mag zijn van de kleintjes die bij ons opgroeien. Kortom, een week vol leuke enthousiaste kinderen waar je geen seconde van wilt missen.

Anna

Mijn naam is Anna Sroka. Ik ben geboren in Polen en woon al 22 jaar op Texel. Ik 2 pleegkindjes in huis waar ik voor mag zorgen. Wat mij blij maakt met het werken bij de Olmenhoeve is de afwisseling tussen de groepen waar ik werk. In de ochtend de peutergroep en s middags en de schoolvakanties op de BSO. Het leukste vind ik om met de kindjes te knutselen en zien hoe trots ze zijn op hun mooiste creaties. Ook vind ik het leuk om de ontwikkeling van een kind te volgen en zien hoe ze gegroeid zijn en hoe trots ze zijn. Ik werk elke dag met veel plezier bij de Olmenhoeve, en wil dit nog heel lang blijven doen. 

Ilona

Na een lang ziekbed hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze zeer gewaardeerde collega. Ilona was een sprankelende, energieke en ontzettend lieve collega en leidster voor de kinderen.

Download hier de algemene voorwaarden en brochure van Olmenhoeve Texel

ontwerp & techniek: WEBJONGENS

Contactgegevens

Olmenhoeve
Tel 0222-322088

De Woelige Hoek
Tel 0222-365400