Ons team

Als je Kinderopvang Texel binnenstapt, kun je terugvallen op een professioneel team, waarbij jouw kind in goede handen is. Elke leidster bij Kinderopvang Texel is een pedagogisch medewerker die zich goed kan verplaatsen in de belevingswereld van zowel baby’s, dreumesen, peuters, kleuters als tieners.
Samen vormen we een sterk en enthousiast team, dat met elkaar zorgt voor veiligheid, geborgenheid en een vast dagritme voor jouw kind.

 

Image

Lucie

Mijn naam is Lucie Burgman. Samen met mijn vriend Richard en dochter Fien en zoon Duuk woon ik in De Koog. Na mijn opleiding (SPW-MMZ) heb ik als persoonlijk begeleider op het Maartenhuis gewerkt. Na 10 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging in mijn leven. Deze heb ik gevonden binnen de Olmenhoeve. Waar ik mag gaan werken bij de Sommeltjes op de Drijverstraat en de Kabouters op de Woelige hoek.  Ik kijk er enorm naar uit om met uw kind(jes) te mogen werken. Ieder mens(je) is uniek en heeft zijn eigen ontwikkelings-pad en dat zal voor veel afwisseling in mijn werk gaan zorgen. 

Marike

Mijn naam is Marike Westerlaken. Samen met mijn man René en dochters Tess en Juul woon ik in Den Burg. Onze zoon Giel woont en studeert inmiddels in Groningen. Ik ben in 2016 bij de Olmenhoeve komen werken en houd mij bezig met de dagelijkse leiding, personele zaken, de administratie en het beleid. Bel je naar kantoor, dan is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt.  Vanuit een achtergrond van hotelmanagement en zakelijke dienstverlening zou je mij niet direct verwachten in de kinderopvang. Het is voor mij echter een gouden greep gebleken. Een dynamische branche en werkomgeving waarin ik mij thuis voel. We werken met een enthousiast en gedreven team en de kinderen brengen elke dag een lach op je gezicht.     

Suze

Mijn naam is Suze Witvliet-Gieles. Ik ben geboren en opgegroeid in Oudeschild, waar ik samen met mijn vriend Dave woon. In 2019 ben ik begonnen met het werken-en-leren traject bij De Olmenhoeve. Nadat ik in 2021 mijn diploma heb behaald, ben ik daar fulltime gaan werken. Momenteel werk ik op verschillende plekken binnen De Olmenhoeve, van de baby's en peuters tot de buitenschoolse opvang, omdat ik invalleidster ben. Je kunt me overal tegenkomen. Dit maakt mijn werk enorm uitdagend en divers; geen dag is hetzelfde met kinderen.

Olivia

Ik ben Olivia Kikkert en ben voor vele ouders een bekend gezicht! In 2011 ben ik begonnen bij de Olmenhoeve, in 2017 ben ik samen met mijn man en ons zoontje van (toen) 6 weken oud naar Aruba verhuisd voor 4 jaar. Op Aruba heb ik 1.5 jaar ervaring opgedaan in de kinderopvang. Wij (mijn partner, zoon, dochter en ik) wonen nu in Den Burg en zijn weer helemaal gesetteld. Begin juni (2021) kon ik weer terecht bij de Olmenhoeve want met kinderen werken vind ik het allerleukst. Ik vind het erg leuk om jullie kind(eren) te mogen ontmoeten en ze helpen om hun eigen 'ik' te mogen ontwikkelen.

Lisette

Ik ben Lisette van Beek. Ik werk sinds 2010 bij De Olmenhoeve. Met mijn man Jeroen en onze 3 kinderen woon ik in De Koog. Het werken bij Kinderopvang Texel doe ik met veel plezier, door het contact met en het vertrouwen van de ouders en natuurlijk het verzorgen van de kinderen. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik voorleescoördinator, om het voorlezen van de kinderen te stimuleren. Ook zit ik regelmatig op kantoor voor de planning. 

Sanne

Mijn naam is Sanne Graaf. Ik woon samen met mijn vriend Kris in Oosterend. In 2019 ben ik afgestudeerd als gespecialiseerd pedagogisch medewerker aan het ROC in Den Helder. Na mijn stages op verschillende groepen ben ik meteen in dienst gegaan en sta ik nu 4 vaste dagen op de kaboutergroep. Ik werk hier met veel plezier en vind het mooi om te zien hoe ze als baby binnen komen bij ons en als wijze peuter weer doorstromen naar een oudere groep. Elke dag is anders en dat maakt het werk erg leuk.

Sarah

Hallo, mijn naam is Sarah Bruin. Ik ben geboren op Texel maar als klein meisje naar de overkant verhuist. Ik heb de opleiding onderwijsassistent niveau 4 gedaan in Alkmaar, waar ik ook woonde. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik het erg leuk vind om met kinderen te werken. Ik woon nu sinds 2016 weer vast op Texel. Ik heb naar volle tevredenheid eerst werkte bij een hotel maar sinds kort werk ik bij Kinderopvang Texel. Waar ze nieuwe leidsters nodig hadden. Ik heb deze kans met beide handen aangepakt en ga samen met jullie kinderen er een leuke tijd van maken op de bso en de groepen waar ik inval.

Mara

Mijn naam is Mara Huizinga. Samen met mijn vriend Pascal en dochtertje Fenn  en zoontje Jeff woon ik in Oudeschild. Van kleins af aan heb ik gezegd dat ik wilde werken met kinderen en dat is dus ook een van de redenen dat ik de opleiding Pedagogisch Medewerker ben gaan doen en nu werkzaam ben bij de Olmenhoeve. Het leuke aan dit werk is het van dichtbij mee maken van de ontwikkeling van de kinderen en deze met je eigen creativiteit kan stimuleren, maar ook de liefde die je van de kinderen krijgt. Geen dag is hetzelfde als je in de kinderopvang werkt! 

Sterre

Ik ben Sterre Hooijschuur, Ik woon in den Burg. In 2020 heb ik mijn diploma gehaald voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik vind het super leuk om met kinderen te werken en ze te stimuleren in de ontwikkeling. Mij gaan jullie voornamelijk tegen komen in De Cocksdorp.

Rozanne

Ik ben Rozanne Dubbelt. Ik woon samen met mijn man Niels en onze kinderen Julia ,Mila en Lenn in Den Burg. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin of met vriendinnen. Uiteten, bioscoop, een festival of naar het strand. Maar ik kan ook genieten van een rustig dagje thuis. Inmiddels werk ik alweer heel wat jaren bij de Olmenhoeve, maar ik blijf het leuk vinden om te zien hoe ieder kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt en ieder zijn eigen karaktertje heeft. Ik ben werkzaam bij de Sommeltjes maar ik ben ook op kantoor te vinden als leidinggevende voor de kinderopvang groepen. 

Lis

Hoi, ik ben Lis Veenhuizen, ik woon in de Cocksdorp. In 2020 heb ik mijn opleiding afgerond als onderwijsassistente aan de MBO te Hilversum. In Hilversum heb ik een jaar op een BSO gewerkt. Toch miste ik het eiland en ben in 2022 weer terug verhuisd naar Texel. Ik ben werkzaam op de oudste groep van de BSO. Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen is dat het elke dag anders is. Ik vind het belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben en met een fijn gevoel weer naar huis gaan. En ondanks dat ik er ben om hen te begeleiden, merk ik dat ik ook zelf heel veel van de kinderen zelf leer. Wat voor mij het werk nog bijzonderder maakt.

Lyda

Ik ben Lyda van der Zwaag. Ik ben geboren op Texel. In Den Helder heb ik mijn SPW3 diploma behaald. Daarna ben ik verhuisd naar Alkmaar en heb daar ruim 8 jaar gewerkt als leidster bij verschillende kinderdagverblijven. Wij zijn als gezin, mijn man en mijn dochter Luna, in januari 2012 terug naar het mooie eiland Texel verhuisd, waar we ons meteen weer thuis voelde. In 2015 werd onze dochter Lindsey geboren. Sinds 2013 werk ik op de Olmenhoeve en heb het ontzettend naar mijn zin. Ik vind het super leuk om de ontwikkeling van het jonge kind mee te mogen maken en ze hierin te verzorgen en te begeleiden. Ieder kind is uniek en zo is elke dag weer anders. Ik vind het heerlijk om met kinderen activiteiten te doen zoals knutselen, voor te lezen, liedjes zingen of gewoon een gezellig kletspraatje te houden.

Nelleke

Ik ben Nelleke Saal, 39 jaar oud en geboren in De Cocksdorp op Texel. Samen met Marijn en onze vier kinderen Fay, Zoë, Lou en Deen wonen we in Den Burg. Na 16 jaar als schoonheidsspecialiste te hebben gewerkt in Hotel Opduin, ben ik overgestapt naar Kinderopvang Texel, waar ik nu mijn studie mag volgen. Op dit moment ben ik werkzaam bij de Kabouters op dinsdag, woensdag en donderdag. Ik hoop hier nog veel te kunnen leren en wellicht op andere groepen te kunnen werken om nog meer ervaring op te doen.  

Esmee

Hoi! Mijn naam is Esmée de Ruyter en ik ben woonachtig in Den Hoorn. In 2023 ben ik afgestudeerd voor de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Na mijn stages op verschillende groepen bij de Olmenhoeve ben ik hier blijven werken. Momenteel ben ik veel te vinden op de BSO en bij peutergroep de Olmpjes. De afwisseling van de verschillende leeftijden binnen dit werk vind ik erg leuk omdat je veel ontwikkelingen van de kinderen meemaakt en de kinderen dan ook ziet groeien. Ik hoop dit werk nog jaren te kunnen doen!

Melissa

Ik ben Melissa Otten. Samen met mijn vriend Tiemen en zoontje Bren woon ik in Oudeschild. Ik heb de opleiding Pedagogisch werker gevolgd en in 2015 ben ik na het behalen van mijn diploma meteen in dienst bij de Olmenhoeve gekomen. Je kunt mij tegenkomen op peutergroep de Reuzen. Ik vind de band die je met de kinderen opbouwt en het mogen volgen en stimuleren van hun ontwikkeling heel bijzonder.

Kerstin

Ik ben Kerstin van der Gracht. Ik woon in Den Burg.  Naast dat ik al een tijd bij Kinderopvang Texel werk, vind ik het ook erg leuk om van alles te ondernemen met vriendinnen in het weekend. Hoe leuk is het om in de ochtend uit je bed te stappen en vervolgens naar je werk toe te gaan, en een hele dag kleintjes mag verzorgen en de ouderen kinderen spelenderwijs iets bij te brengen?! Het werk maakt het zo ontzettend leuk omdat elke dag anders is. Ik geniet van alle kleine dingen, bijvoorbeeld een kindje wat een leuke grappige uitspraak doet, of dat zij je zomaar even uit het niets een knuffel wilt geven. Het is ook erg bijzonder dat je getuige mag zijn van de kleintjes die bij ons opgroeien. Kortom, een week vol leuke enthousiaste kinderen waar je geen seconde van wilt missen.

Quinty

Mijn naam is Quinty Reij, ik ben 23 jaar en woon in Den Burg. Ik heb de opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker gevolgd en in 2022 mijn diploma behaald. Tijdens mijn studie heb ik meerdere jaren stage gelopen bij de Olmenhoeve, waar ik met verschillende groepen en leeftijden heb mogen werken. Het werken met kinderen vind ik erg leuk omdat elke dag anders is en je de groei en ontwikkeling van elk kind van dichtbij meemaakt en hierin ook een bijdrage kunt leveren. Je zult mij vooral tegenkomen in de Cocksdorp, bij de Kokkeltjes en de BSO.

Othilde

Mijn naam is Othilde Vlaming. Samen met mijn vriend Ralph heb ik twee zoons Max & Niki en wonen wij in Den Burg. Ik werk met veel plezier bij de Olmenhoeve. Het werken met kinderen zit in mijn bloed. De kinderen kunnen begeleiden en steunen bij hun eigen ontwikkeling vind ik dankbaar werk. Samen knuffelen, spelen, lachen en huilen. Geen dag is het zelfde, dat maakt het erg afwisselend en uitdagend.

Simone

Hoi ik ben Simone Blauw. Ik ben woonachtig in Den burg en heb de opleiding pedagogisch medewerker gedaan. Wat het werken met kinderen voor mij dan ook zo leuk maakt is; Dat ieder kind uniek is en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder, mooi en elke dag anders. De kinderen zien opgroeien en zelfstandig worden is dan ook geweldig om te zien en dat wij daar een handje bij kunnen helpen is dan ook een grote eer. De liefde die je er voor terug krijgt is dan ook het allerleukste van het vak. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig bij ons voelen, zich kunnen ontwikkelen en het naar hun zin hebben! Want dan geniet ik ook als leidster.

Anita

Hoi, mijn naam is Anita Heerschap- van Opstal. Samen met mijn partner Ischa en ons zoontje Kane woon ik in Den Burg. Na 7 jaar bij een Samen Naar School Klas in Alkmaar gewerkt te hebben, wilde ik wat dichter bij huis werk zoeken. En daar lag eind 2021 een kans bij de BSO, die ik met beide handen heb aangegrepen. Het werken met kinderen, hun ontwikkeling zien en hier soms zelfs aan mogen bijdragen vind ik fantastisch. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zichzelf mag en kan zijn en dat ze aan het einde van de dag met een fijn gevoel weer naar huis gaan. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij de BSO en hoop hier nog lange tijd te mogen werken!

Marieke

Mijn naam is Marieke van ’t Noordende. Samen met mijn man en drie dochters woon ik in De Cocksdorp. Ik ben begonnen in de kinderopvang in Alkmaar en heb daarna een uitstapje naar de zorg gemaakt, waar ik ook met veel plezier heb gewerkt. Nu begin ik weer aan een nieuw avontuur in De Cocksdorp bij de Kokkeltjes en het Honk. Ik vind het heel leuk om de ontwikkeling van de kinderen te mogen ondersteunen en begeleiden. Ze zien opgroeien is zo leuk.

Meta

Mijn naam is Meta Maas, ik ben 62 jaar oud en een van mijn grootste hobby's is werken met kinderen. Ik ben de trotse ouder van vier dochters. Mijn andere hobby's zijn toneelspelen, muziek maken bij de fanfare en schrijven, als ik daar tijd voor heb. We hebben een slagerij in Oosterend, waar ik ook af en toe help. Ik werk al ruim 17 jaar in de kinderopvang/peutergroep. Ik begon bij 't Sterrekind als vrijwilliger/hulpjuf en ben al werkend verder gaan leren voor pedagogisch medewerker. Toen ik begon bij 't Sterrekind, was het een voordeel als je een cursus Rudolf Steiner pedagogie voor het jonge kind wilde volgen. Daar stond ik wel voor open; ik vond het een fijne manier van werken met kinderen en je leerde er op een andere manier naar kijken. Niet alleen naar kinderen, maar ook naar de natuur en de jaarfeesten. Er kwam een hele andere manier van leven en werken voorbij.

Marieke

Ik ben Marieke de Vries. Ik woon samen met Barry en onze 3 kinderen in Den Burg.  Na de opleiding SPW heb ik Pedagogiek gestudeerd in Amsterdam en heb hier ook enige tijd gewerkt. Texel bleef echter trekken en dus ben ik weer teruggekomen naar ons mooie eiland. Sinds 2007 heb ik op verschillende groepen in de kinderopvang gewerkt en in 2015 ben ik begonnen bij de Olmenhoeve. Ik werk met veel plezier op de Kaboutergroep en kantoor.

Sara

Mijn naam is Sara Erne. Ik woon sinds 2020 weer op Texel samen met mijn vriend en onze dochter. Ik ben voornamelijk werkzaam op de BSO, maar val ook in op andere groepen. Ik heb het erg naar mijn zin bij de Olmenhoeve en vind het leuk om bij te dragen aan de ontwikkeling van de kinderen.  In 2012 heb ik mijn diploma SPW niveau 4 gehaald. En ik heb bijna de studie HBO Sportmanagement afgerond. In mijn vrije tijd doe ik aan voetbal en leuke dingen doen met mijn vriendinnen zoals shoppen en uiteten.

Stefanie

Hoi! Mijn naam is Stefanie de Wit en ik ben woonachtig in den Burg. Binnen de Olmenhoeve kun je mij terugvinden op de peutergroepen. Het werken met peuters is mijn passie. Ik vind het namelijk enorm leuk om deze kleintjes te helpen in hun prille beginfase en te genieten van al hun rijke fantasieën. Naast deze passie reis ik zelf ontzettend graag. De wereld ontdekken en genieten van alle mooie culturen om ons heen. In het werken met kinderen vind ik het belangrijk dat kinderen zich bij ons thuis voelen en ze op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Als de kinderen genieten dan geniet ik ook!

Sascha

Mijn naam is Sascha Vlaming. Ik woon in Den Burg. In 2015 ben ik gestart met het werkend leren traject bij kinderopvang texel. Nadat ik mijn diploma heb gehaald ben ik fulltime op de groep gaan werken. Ik heb met veel plezier bij de kabouters gewerkt en ben nu aan het werk bij de uiltjes. Het werk vind ik heel erg leuk omdat geen dag het zelfde is en de kinderen geweldig zijn. Kinderen blijven mij verassen.

Anna

Mijn naam is Anna Sroka. Ik ben geboren in Polen en woon al 22 jaar op Texel. Ik 2 pleegkindjes in huis waar ik voor mag zorgen. Wat mij blij maakt met het werken bij de Olmenhoeve is de afwisseling tussen de groepen waar ik werk. In de ochtend de peutergroep en s'middags en de schoolvakanties op de BSO. Het leukste vind ik om met de kindjes te knutselen en zien hoe trots ze zijn op hun mooiste creaties. Ook vind ik het leuk om de ontwikkeling van een kind te volgen en zien hoe ze gegroeid zijn en hoe trots ze zijn. Ik werk elke dag met veel plezier bij de Olmenhoeve, en wil dit nog heel lang blijven doen. 

Fleur

Mijn naam is Fleur Zegel en ik kom uit Den Burg. Het heeft mij altijd al leuk geleken om te werken met kinderen, wat mij heeft gemotiveerd om nu een werk-leertraject voor Pedagogisch Medewerker niveau 4 in Hoorn te volgen. Momenteel werk ik bij 'De Uiltjes' en bij de Buitenschoolse Opvang 'De Draken'. Ik ben ontzettend blij met mijn keuze voor deze richting, omdat ik enorm geniet van mijn werk en me er helemaal op mijn plek voel.

Gretha

Hallo ik ben Gretha Bruin. Ik heb drie volwassen kinderen en ben inmiddels oma van 3 kleinkinderen. Elke vrijdag is mijn vaste oppasdag, waar ik enorm van geniet. Ik ben sinds 2008 werkzaam bij de Olmenhoeve en daarvoor heb ik 12 jaar als peuterleidster in Oosterend gewerkt. Nu zit ik inmiddels weer in Oosterend en mag ik werken op de groep de Eekhoorntjes locatie Strend. Deze groep is een 0-4 jaar groep. Ik ben hier aanwezig op maandag t/m donderdag. Ik vind het leuk dat ik de ontwikkeling mag volgen van baby tot kleuter. 

Elisa

Mijn naam is Elisa Polderman samen met mijn vriend Jack en zoontje Jake wonen wij in Oosterend. Nadat ik mijn opleiding heb afgerond in juni 2022 en al mijn stages heb gelopen bij de Olmenhoeve kreeg ik een baan aangeboden. Ik ben vast gezicht op dinsdag en donderdag in Oosterend bij de Eekhoorntjes, op vrijdag kun je me tegen komen als vast gezicht in Den Burg bij de Elfjes en op zaterdag in Den Burg bij de zaterdagopvang. Het leuke aan werken met alle leeftijden is dat je alle ontwikkelingen meemaakt van de kinderen en ze hierin kunt stimuleren en ondersteunen. Iedere kind is anders en dat maakt elke dag uniek.   

Linda

Ik ben Linda Dijk. Ik bengeboren in Amsterdam waar ik een aantal jaar heb gewoond. Uiteindelijk verhuisd naar Nieuw-Vennep. In 2013 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker niveau 4 behaald. In 2016 ben ik op Texel komen wonen. Ik woon samen met mijn vriend (Chris) en dochter June in Den Burg. Ik vind het fijn om kinderen te begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling. Werken met kinderen is erg gezellig en geen dag is hetzelfde. Ik vind het belangrijk er voor te zorgen dat de kinderen zich veilig voelen en een fijne dag hebben.

Eva

Mijn naam is Eva van Sambeek, samen met mijn vriend woon ik in De Koog. In 2022 heb ik mijn diploma voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker gehaald. Hierbij heb ik een deel van mijn stages gedaan  bij de Olmenhoeve, misschien ben ik dus dan ook nog een bekend gezicht voor jullie. Want na een tijdje wat anders gedaan te hebben trok het werken met kinderen mij ook weer. En toevallig was daar een plekje voor bij de BSO. Wat ik zo leuk vind aan het werken op de BSO zijn de verhalen die de kinderen hebben nadat ze uit school komen. En hoe zij de gebeurtenissen uit het dagelijks leven kwijt kunnen in hun fantasie, spel of creativiteit. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk!

Quirine

Mijn naam is Quirine Stapersma. Ik woon in Oudeschild. In 2021 heb ik mijn diploma behaald voor pedagogisch medewerker en in 2022 heb ik mijn diploma behaald voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Tijdens mijn studie heb ik veel stage gelopen op verschillende groepen binnen dit bedrijf. Na mijn studie mocht ik gelijk aan de slag bij Kinderopvang Texel. Ik ben op verschillende groepen te vinden, van de baby’s tot de BSO. Ook ben ik op zaterdag te zien als één van de vaste gezichten op de zaterdagopvang. Naast mijn werk in de opvang vind ik koken/bakken en creatief bezig zijn erg leuk om te doen.

Petra

Ik ben Petra Commijs. Samen met Frank en onze 2 dochters Anne en Sara wonen wij in Den Burg. Na mijn opleiding in Hoorn, ben ik weer terug naar Texel gegaan. Vanaf 1994 ben ik werkzaam in de peuter / kinderopvang, dit doe ik nog steeds met heel veel plezier. Nu alweer heel wat jaren bij kinderopvang “Olmenhoeve" waar ik werkzaam ben op de peutergroep de “Olmpjes” en in de vakanties op de BSO. Het werken met kinderen is gewoon heel leuk, elk kind ontwikkelt. Het is belangrijk dat de ouders, maar vooral de kinderen zich thuis voelen. Ieder zich weer op zijn eigen manier en om daarbij een stukje aan bij te kunnen dragen, is mooi om te doen. In mijn vrije tijd wandel en zwem ik graag, breng graag tijd door met mijn familie en vind het leuk om met vriendinnen of collega’s af te spreken. 

Puck

Hallo, mijn naam is Puck Witte. Op dit moment werk ik vier dagen op peutergroep De Reuzen. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Op de peutergroep is geen dag hetzelfde en dat maakt het zo leuk. Het leukste vind ik dat je de kinderen ziet groeien in hun ontwikkeling en dat doen ze met veel plezier en trots. Ook de band die je opbouwt met de kinderen is heel waardevol.

Marleen

Ik ben Marleen Keijser. Samen met mijn man Ricardo en zoon Stan woon ik in Den Burg, mijn oudste twee kinderen wonen en studeren in Groningen en Amsterdam. In 2005 ben ik samen met Janine Kinderopvang Olmenhoeve gestart. Kinderopvang is een enerverende wereld, elk jaar nieuwe regels en wetgeving en elke dag nieuwe uitdagingen. Ik vertaal alle uitdagingen in nieuw beleid en mogelijkheden. Iedere dag is er één vol gezelligheid, met de kinderen maar zeker ook met alle collega’s onderling.

Myrthe

Mijn naam is Myrthe Koopmans, ik woon al mijn hele leven op Texel. Na een aantal stages op verschillende groepen binnen de Olmenhoeve, kwam ik erachter dat ik er graag wilde blijven! In 2023 ben ik afgestudeerd voor de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik sta op de BSO op de Welpjes groep, maar je kunt me ook een enkele keer tegenkomen als ik inval op andere groepen. Ik vind vooral de afwisseling met de kinderen erg leuk!

Evelien

Mijn naam is Evelien Gieze. In 2013 heb ik mijn studie MWD (maatschappelijk werk en dienstverlening afgerond) aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn opleiding trok de jeugdzorg mij het meest! Ik kwam er wel achter dat ik op de groep staan en interactief bezig zijn met de kinderen (en ouders/verzorgers) het leukst vind. Jullie kunnen mij tegen komen op de voorschoolse opvang (VSO) en naschoolse opvang (BSO). In de tijd daartussen zit ik op kantoor, daar beantwoord ik o.a de mail en hou mij bezig met de planning van de BSO. De BSO hoort een veilige plek te zijn waar kinderen lol hebben, nieuwe vriendschappen gemaakt worden en de kinderen kunnen ontspannen na een (lange) dag school. Wanneer wij dit met elkaar kunnen creëren, is voor mij de dag geslaagd. 

Melanie

Mijn naam is Melanie Kaan. Geboren en opgegroeid op Texel en woon nu in Den Burg. In 2008 heb ik de opleiding Pedagogiek afgerond in Amsterdam. Daarna heb ik 4 jaar gewerkt op een BSO in Amsterdam. Ondanks dat ik het daar erg naar m'n zin had, trok het eiland toch weer. Nog voordat ik goed en wel verhuisd was kwam de peuterspeelzaal op m'n pad, inmiddels onderdeel van Kinderopvang Texel. Op dit moment ben ik werkzaam op 2 peutergroepen en op de BSO. Door de combinatie werken met peuters en met kinderen op de BSO maak je heel veel verschillende ontwikkelingsfases mee en dat vind ik ontzettend leuk.

Saskia

Mijn naam is Saskia van der Vis. Ik ben geboren en opgegroeid in Oudeschild. Sinds 2016 woon ik in Den Helder met mijn vriend. In 2019 hebben wij een dochter Bo gekregen en in 2021 een zoon, Mees. Ondanks dat ik nu in Den Helder woon, blijf ik graag naar Texel toe komen om met plezier naar mijn werk te gaan. Ik heb jaren op de 0-4 jaar groep gestaan maar nu ben ik werkzaam op de peutergroep de Reuzen. De peuters weten je elke dag weer te verrassen met hun uitspraken en hun fantasieën. Kortom elke dag is anders en dat maakt het werk uitdagend.

Iris

Hallo, even voorstellen: mijn naam is Iris Witvliet. Ik ben 26 jaar oud, geboren in Oudeschild. Inmiddels woon ik al een aantal jaar in Den Burg samen met mijn vriend Bas en onze 2 dochters, Jet en Lize. Na 7 jaar in de ouderenzorg gewerkt te hebben, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging die beter te combineren is met het ouderschap. Deze heb ik gevonden bij De Olmenhoeve. Op dit moment volg ik de opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker aan het Horizon College in Hoorn. Wat ik zo leuk vind aan dit werk, is dat je kinderen kunt stimuleren en helpen bij hun ontwikkeling. Geen dag of kind is hetzelfde, en dat vind ik juist zo leuk aan dit werk. Op dit moment werk ik 1 dag per week bij De Elfjes en 1 dag per week bij de Kabouters. In vakanties ben ik ook op vrijdag op een groep te vinden. 

Desiree

Mijn naam is Desirée Krijthe. Ik werk sinds 2016 bij De Olmenhoeve. Samen met mijn vriend en zoontje woon in De Cocksdorp. Wat ik leuk vind aan het werken in de kinderopvang is het volgen van de ontwikkeling van de kinderen en dat alle kinderen heel verschillend zijn. Zo wordt het nooit saai.

Download hier de algemene voorwaarden en brochure van Kinderopvang Texel

ontwerp & techniek: WEBJONGENS

Contactgegevens

Olmenhoeve 
Drijverstraat 1a
Tel 0222-322088

De Woelige Hoek
Keesomlaan 13
Tel 0222-365400