Antroposofische peuteropvang

Intrinsieke ontwikkeling

Bij onze antroposofische opvang staat kleinschaligheid centraal. We streven ernaar om een verlengstuk te zijn van thuis, waarbij het dag-, week- en jaarritme zijn afgestemd op de seizoenen. Er is veel individuele aandacht voor de ontwikkeling van het (kleine) kind. In een warme en harmonieuze omgeving kunnen kinderen zich op hun eigen tempo ontwikkelen, bloeien en groeien. Geïnspireerd door de antroposofie van Rudolf Steiner, richten we ons op de unieke ontwikkeling van elk kind.

Image

Wilt u meer informatie over onze antroposofische peutergroep mail dan naar:

 

 

Onze locatie - Oudeschild

de Kooterkeet 
Locatie: Oudeschild
Maandag en Donderdag: 8.15 - 12.30 uur.  
In de schoolvakantieweken gesloten 

Benieuwd?

Onze liefdevolle en ervaren begeleiders zijn getraind in de antroposofische pedagogie en zorgen met veel aandacht voor uw kind. Ze werken nauw samen met ouders om de unieke behoeften van elk kind te begrijpen en te vervullen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op of neem een kijkje op de website van de vereniging voor Antroposofische Kinderopvang! We nodigen u van harte uit om langs te komen en de vreugdevolle en rustgevende sfeer van onze opvang zelf te ervaren.

 

Programma aanbod

Ons programma biedt een rijk aanbod van activiteiten, zoals kunst, muziek, verhalen en spel. We hechten veel waarde aan een vaste dagstructuur, zodat uw kind zich veilig en geborgen voelt. Ons speelgoed is zorgvuldig gekozen en bestaat uit natuurlijke materialen die de zintuigen prikkelen en de creativiteit stimuleren.

 

Lekker naar buiten

Weer of geen weer: buiten spelen kan altijd. Dagelijks buitenspelen is voor ons essentieel, zodat de kinderen de natuur en de seizoenen volop kunnen ervaren. Lekker stampen in de plassen, een sneeuwvlokje laten smelten op je hand of de warmte van de zon voelen. Bij de Olmenhoeve ontdek je elke dag weer iets nieuws.

 

Download hier de algemene voorwaarden en brochure van Kinderopvang Texel

ontwerp & techniek: WEBJONGENS

Contactgegevens

Olmenhoeve 
Drijverstraat 1a
Tel 0222-322088

De Woelige Hoek
Keesomlaan 13
Tel 0222-365400